Calitatea Executiei

Cartea de vizita este prima impresie pe care o lasi unui client, prima impresie se face rapid si nu se schimba niciodata, noi te vom ajuta sa faci una excelenta.

Sumar


Design

grafica_daria
Pentru fiecare comanda realizam tehnoredactarea (designul) pe baza modelelor predefinite (sabloane) sau a modelului clientului fara costuri suplimentare. Inainte de tipar, vei primi una sau mai multe simulari (maxim 3 incluse in pret) ale designului si vei avea ocazia sa-l imbunatatesti cu sugestii suplimentare. In cazul in care doresti sa integrezi in design-ul cartii de vizita alte elemente grafice te invitam sa citesti sectiunea de linkuri utile de pe site-ul nostru. Poti sa ne trimiti orice fel de resursa (font, imagine, fotografie etc.) pe care doresti sa le folosim in design-ul cartii de vizita.
Aici poti vedea cateva exemple de design realizate pentru alti clienti.

 


Hartie

TexturaCartile de vizita vor fi fi tiparite pe carton de foarte buna calitate Xerox Colotech mat, 300g/mp. Acest carton are un grad de alb superior cartonului obisnuit de tipografie tip MediaPrint si are suprafata satinata, eleganta si placuta la atingere si este special conceput si optimizat pentru tiparul digital.
Grosimea cartonului este mare, pentru o impresie de calitate. Ca standard folosim carton de 300g/mp. Optional lucram cu cartoane texturate, speciale sau de grosime foarte mare (pana la 600g/mp!).
(detalii)

 


Imprimare

serigrafieTiparul digital este executat pe masini de tipar digital Minolta si Xerox.
La cerere putem tipari prin serigrafie (pentru efecte de text in relief, imprimare pe cartoane colorate in masa si unele cartoane texturate).
Calitatea imprimarii este impecabila, chiar si in cazul imaginilor fotografice sau a fondurilor uniforme de culoare, acolo unde o simpla imprimanta de birou isi arata limitele.

 


Finisare

Colturi Rotunjute
Taierea se face cu ghilotina verticala profesionala (colturi drepte) sau prin stantare (colturi rotunjite). In ambele cazuri finisarea este impecabila.

 


Cutie de carton

Cutie Carti VizitaFiecare 100 de bucati sunt livrate in cutie de carton individuala. Cutia are capac detasabil si permite scoatea usoara a cartilor de vizita