Termeni si Conditii

Termeni si conditii de utilizare

Bine ai venit la magazinul nostru virtual. Vizitarea si in special comandarea produselor implica si acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare. Te rugam sa citesti cu atentie atat modul in care se face comanda cat si termenii si conditiile ce trebuie acceptate si indeplinite. Ne rezervam dreptul de a face oricand modificari ale formei ori continutului site-ului PrintMania.ro fara o notificare prealabila. Va multumim pentru intelegere

Drepturi de autor
Intregul continut al site-ului “PrintMania.ro” – texte, imagini, grafica, baze de date, logo-uri, simboluri – este proprietatea SC Vertical Technology SRL (denumita in cele ce urmeaza “Societatea”) si a furnizorilor sai si este aparata de legea drepturilor de autor (Legea 8/1996). Folosirea fara acordul SC Vertical Technology SRL a oricaruia dintre elementele site-ului se pedepseste conform legilor in vigoare

Parteneri
Societatea are contracte de revanzare cu importatori unici ori importanti ai marcilor prezentate in site-ul PrintMania.ro. Despre calitatea produselor, autenticitatea marcilor ori orice alta nelamurire cu privire la o marca ori un produs anume va puteti adresa reprezentantului marcii respective ori importatorului in Romania.

Securitatea datelor personale
Datele personale furnizate pe acest site vor fi folosite de catre Societate numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile cerute in formularul de comanda sunt necesare si vor fi folosite numai pentru confirmarea comenzilor si livrarea produselor comandate la adresele solicitate de client si, dupa caz, la transmiterea de informatii legate de promotii ori noi produse.

Societatea nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dvs. de e-mail oricarei terte parti sau altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Limitarea responsabilitatii
Societatea nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta raspunzatoare de pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate de pe acest site. Acest site si materialele continute sunt oferite “asa cum sunt” si “atit cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel. Societatea nu ofera nici un fel de garantie, in mod expres ori implicit, in ceee ce priveste inclusiv dar fara limitare la functionarea acestui site, continutul, informatiile, produsele ori materialele prezentate pe site precum si potrivirea lor pentru un scop anumit. Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe proprie raspundere. Societatea nu garanteaza ca acest site, serverul ori e-mail-urile trimise de pe PrintMania.ro sunt lipsite de virusi ori alte comportamente daunatoare.