Linkuri Utile

Resurse grafice gratuite

Scheme de culori

Color Schemer
Site util pentru celor ce doresc sa isi construiasca o combinatie armonioasa de culori si sa vizualizeze cum ar arata aceasta pe o pagina de internet sau pe un document tiparit.

Colord
O comoara de inspiratie coloristica, acest website este o colectie de palete de culori generate de utilizatori. Merita vazut oricum!

Pictaculous
Site ce genereaza automat palete de culori armonioase pe baza unei imagini uploadate. Unealta utila pentru gasirea rapida a unor colori complementare celor dintr-o imagine.

Fonturi

DaFont
Peste 27000 de fonturi de buna calitate, excelent organizate pe categorii cu posibilitate de cautare dupa nume.

Font Zone
Peste 4700 de fonturi de buna calitate, organizate pe categorii si grupate in familii (normal/bold/italic etc.).

WebPage Publicity
Peste 6500 de fonturi, organizate alfabetic

CreaMundo
Peste 9800 de fonturi gratuite, organizate alfabetic cu posibilitate de cautare dupa nume.

What The Font
Ai o mostra tiparita de text si nu stii ce font a fost folosit? Trimite-o scanata sau fotografiata pe acest site si un seriviciu gratuit te va ajuta sa identifici fontul folosit.

Type Wolf
Site dedicat gasirii de perechi de fonturi ce se armonizeaza si completeaza reciproc.

Grafica

iStockPhoto
Site de fotografie si grafica profesionale cu milioane de imagini impecabile, cu posibilitati avansate de cautare dupa nume, cuvinte cheie, culori sau spatiul liber (copy space) oferit. Nu este gratuit dar face toti banii!

CoolText
Generator online de sigle. Introduci nume firmei tale, alegi un efect dintr-o lista si genereaza o imagine cu textul introdus cu efectul grafic aplicat. Ideal pentru firmele ce nu au inca o sigla definita si nu numai.

CG Textures
Site cu imagini gratuite potrivite ca fundal pentru cartile de vizita. Imagini de buna calitate, de inalta rezolutie, bine structurat pe categorii.

Icon Archives
Colectie de iconitze de buna calitate, foarte bine organizat, structurat pe categorii si posibilitate de cautare dupa cuvinte cheie. Poti gasi o imagine utila in cateva secunde!

Noun Project
O alta colectie de iconitze de buna calitate, si mai bogata, foarte bine organizata, cu posibilitate de cautare dupa cuvinte cheie. Poti gasi o imagine utila in cateva secunde!

Canva
Webiste ce iti permite sa iti creezi de le zero propria grafica (pentru cartea de vizita si orice alt proiect grafic), cu o usurinta si intuitivitate de exceptie. Poti folosi numeroase sabloane de design, colectie de elemente grafice gratuite de calitate superioara, poti uploada propia imagine etc.