Esti în: prima pagină  > modele carti vizita  > modelul tau

Creaza propriul tau model de carte de vizitaDaca nu gasesti nici un model potrivit in modele predefinite de pe site-ul nostru, iti putem crea un model complet nou, personalizat.
Acest lucru se face pornind de la o imagine sau grafica profesionale pe care te invitam sa ti le alegi de pe un site specializat (iStockPhoto.com) cu care site-ul Printmania colaboreaza.

iStockPhoto este o colectie imensa de imagini si grafica profesionala (peste 4 milioane de imagini), bine organizata pe categorii si cu un motor de cautare usor de folosit.

Poti alege orice imagine de pe acest site, imagine pe care o vom folosi pentru a-ti crea designul de carti de vizita personalizat. Costul suplimentar este de 80 lei pentru fiecare imagine fotografica sau de 120 lei pentru fiecare imagine vectoriala aleasa la costul total al comenzii. Pretul se plateste o singura data indiferent de numarul de persoane la care este folosit si, de asemenea, nu se mai plateste in cazul in care clientul comanda din nou carti de vizita bazate pe acelasi model.
Preturile nu includ TVA.

Trebuie doar sa alegi imaginea si sa ne scrii in formularul de comanda indicativul imaginii (File Number).

Poti intra direct pe istockphoto sau poti folosi butonul de cautare de mai jos. Atentie, foloseste cuvinte in limba engleza. Daca ai nevoie de ajutor la traducere poti folosi acest dictionar roman-englez online. Foloseste cuvinte reprezentative pentru domeniul cautat. De exemplu, pentru o firma de contabilitate folositi cuvinte de genul accounting, finance etc.


prima pagină    termeni si conditii