Prima oara aici?

Pe scurt

 • Putem folosi design-ul nostru, al dvs. sau crea unul personalizat
 • Se poate comanda si fara a avea cont la Printmania
 • Termen tipic de livrare : grafica 1 zi + executie 1 zi + livrare 1 zi = total 3 zile *
 • Pret: incepe de la 0.33 lei fara TVA/buc *

* (pentru cartile de vizita standard, poate varia cu optiunile suplimentare)


Pe larg:

Aveti deja un Cont la Printmania?

 • Da, inseamna ca sunteti un client existent si va puteti loga in cont aici. Aveti avantajul ca veti regasi toate informatiile si detaliile introduse in comenzile precedente.
 • Nu, puteti comanda direct, contul dvs. va fi creat automat in cadrul procedurii de comanda, fara a va irosi timp pretios.

Alegerea Modelului

Va oferim urmatoarele posibilitati:

Nu aveti inca un model de carte de vizita?:
 • Alegeti un sablon de design din galeria noastra de modele standard, model ce va fi personalizat cu datele si stilul potrivit afacerii dvs.
 • Va puteti inspira din portofoliul de design de carti de vizita create pentru alti clienti. Puteti comanda o carte de vizita identica, similara sau doar inspirata din aceste modele.
 • Solicitati crearea unui design nou, de la zero, total personalizat. Va rugam sa ne transmiteti un email cu cererea dvs.
Aveti deja un model
 • Aveti deja o grafica existenta pentru cartea dvs. de vizita? O puteti trimite atasata comenzii dvs.Va rugam sa va asigurati ca ea indeplineste conditiile tehnice necesare.

Informatiile din cartea de vizita

In procedura de comanda veti introduce detaliile necesare despre informatiile ce vor fi imprimate. Acestea vor fi detalii despre firma, persoana titulara, informatii aditionale. Veti putea transmite impreuna cu comanda dvs. Si fisiere privind sigla firmei dvs. sau alte fisiere relevante (mostre culori, fonturi etc.)

Detalii de executie

Detalii privind cantitatea dorita, tipul hartiei, fonturile folosite, schema de culori, modalitatile de imprimare, tehnici de finisare, vor fi alese ulterior in cadrul procedurii de comanda.

Modul de plata si livrare

Dupa alegerea modului de plata si a celui de livrare si dupa ce veti trece in revista toate optiunile de mai sus (avand oricand posibilitatea modificarii lor), puteti transmite comanda dvs. In cazul in care alegeti modalitatea de plata prin virament, veti primi automat prin e-mail o factura proforma iar derularea comenzii va incepe dupa confirmarea platii acesteia.

Desfasurarea comenzii

 • Dupa transmiterea comenzii veti primi o confirmare a acesteia si a tuturor informatiilor introduse si parametrilor selectati precum si datele de acces (nume/parola) in contul dvs. intr-un email ce va este transmis automat pe adresa de e-mail pentru BUN DE TIPAR specificata in formularul de comanda. In cazul in care constatati vreo eroare, aveti posibilitatea sa anulati sau sa modificati parametrii aceastei comenzi in termen de 1 ora transmitand un mesaj pe adresa office@printmania.ro. Dupa expirarea acestui termen comanda se considera ferma si se incepe executia graficii.
 • Modificari ulterioare ale parametrilor comenzii (informatiile de pe cartea de vizita ori detaliile de executie) pot fi solicitate prin email, ca raspuns la mesajele cu simulari grafice ce va vor fi transmise pe adresa de e-mail pentru BUN DE TIPAR.
 • In termen de maxim 24 ore va vom transmite o prima simulare grafica a cartii dvs. de vizita.
 • Dupa primirea simularilor aveti dreptul de a formula obiectii, corectii sau sugestii. Dupa primirea acestora, in alte maxim 24 de ore veti primi o noua simulare grafica. Numarul maxim de astfel de simulari este de 3. Depasirea acestui numar va atrage o taxa de 10 lei + TVA pentru fiecare simulare suplimentara.
 • Cand simularea este conforma cu ceea ce va doriti, puteti confirma BUN DE TIPAR in contul de client. Din acel moment cartile vor fi imprimante in termenul mentionat in confirmarea de comanda.