Referinte Clienti

Leonard Georgescu, General Manager MOTECO SRL – Bucuresti:
“Am ales sa lucrez cu Printmania.ro pentru inteligenta design-ului si eficienta modului de lucru online, fara deplasari la sediu. Am fost foarte multumit de calitatea imprimarii si finisarii. Recomand acest site clientilor pretentiosi ce isi pretuiesc timpul.”


SC Acvila SRL, Husi
“Am primit coletelul de la dumneavoastra. Sunteti pe cat de dulci pe atat de corecti (a se citi profesionisti). va felicit. Suma nu e mare, e un fleac dar va bucurati de tot respectul meu. Nu e putin sa fii respectat domnule patron, domnule operator, domnule care amesteci culorile, care ungi masinariile, care impachetezi, care conduci masina sa fii la timp… Pentru toti: jos palaria ”


Cristina Constantin, CCS GRAFIC – DESIGN SRL, Bucuresti
“In dupa amiaza aceasta le-am ridicat de la posta. Au iesit bine, ne plac, va multumim, vom mai reveni.Sincer, suntem multumiti, sunt foarte frumoase! si mai ales ca am colaborat asa, virtual!”


Adrian Cotiga, Managing Director, FIREPOWER INDUSTRIAL SRL – Bucuresti
“Confirmam primirea comenzii. Suntem foarte multumiti chiar daca suntem foarte pretentiosi …. Calitatea este excelenta. Ati facut o lucrare la timp si exact asa cum ati promis . Este mare lucru ! Recunosc ca am fost sceptic , avand ceva experienta neplacuta cu alte firme …Fiind foarte organizati, si lucrând pe email , noi am economist o multime de timp. Simularile facute sunt foarte clare. De mare ajutor au fost si sugestile date. Este formidabil ca am finalizat perfect aceasta lucrare chiar daca ne-am intilnit doar cateva minute . Well done !”


Horia Barsan, Brasov
“Vreau sa va multumesc pentru calitatea deosebita a cartilor de vizita. Sunt foarte multumit de ele. Ar trebui sa creati o pagina de impresii pe site pentru a putea primi laude din partea clientilor.Inca o data multumesc si succese in afaceri”


Prof. Maria Filip, PR & Marketing Manager CONSECO – Sighisoara
“Mi-a facut placere sa colaborez via internet cu printmania. O caracterizare succinta a echipei Printmania? Iata : atentie fata de nevoile clientului, promptitudine si calitate ! O colaborare demna de un stat european, motiv pentru care voi recomanda cu placere acest site si partenerilor nostri de afaceri. Pana la urmatoarea comanda, mult succes !”


Marius Patrana, Omniaplus, Bucuresti
“O echipa care stapaneste foarte bine domeniul din care fac parte. Asta se observa in usurinta cu care rezolva cele mai dificile cerinte”


Cristina Varga, A.T.G.R., Bucuresti
“Va multumesc pentru coletul primit astazi. Va multumim pentru profesionalismul de care ati dat dovada, ne declaram foarte multumiti de produsul final.”