Scanare carti de vizita

Cartile de vizita pe care le primesti sunt o mina de aur. Noi iti oferim un tarnacop…

Sumar

  • Scanam cartile tale de vizita
  • Creem o baza de date cu informatiile din ele
  • Serviciul este gratuit pentru clientii nostri

Servicii de scanare carti de vizita

teanc_cv_jan16

Avem cu toții sute, poate chiar mii de cărți de vizita primite cu diverse ocazii.

Cu cat numărul acestora este mai mare, cu atât sunt mai greu de organizat și, mai ales, de folosit.

Pentru va veni în ajutor, Printmania, partenerul tău profesionist în domeniul cartilor de vizita, vine cu o oferta unica:

Scanam TOATE cărțile tale de vizita și, folosind tehnologia de recunoaștere automata a caracterelor (OCR) îți creem o baza de date (Excel) cu informațiile din ele. Vei putea cauta și regăsi cu usurinta orice contact, vei putea exporta informații selectate din baza de date pentru a crea invitații, liste de mailing, liste de adrese pentru newsletter-ul s.a.

Vom crea, totodată, fișiere PDF cu imaginile fata și verso ale fiecărei carti de vizita, pentru a înregistra și eventualele detalii ce nu pot fi recunoscute automat (caractere greu lizibile, scris de mana, sigle, fotografii etc.)

Oferim acest serviciu unic pe piața într-o oferta la fel de speciala: GRATUIT pentru orice comanda de cărți de vizita de minim 1000 buc. scanam pana la 1 kg de cărți de vizita.

PS
Nu garantam identificarea corecta a oricăror texte. Aceasta depind de caractere folosite, calitatea imprimării, contrast, hartie, grafica, grad de uzura etc. Puteți însă edita oricând baza de date comparând-o cu imaginile pdf ale cărții de vizita și puteți edita astfel orice informație recunoscuta eronat.